+1
Fixed

Filter by week/month not working

Neotheta 3 years ago updated by Shuaib Ahmd 3 weeks ago 4

The feature never started working for me, the bug appears in two ways:


Nothing is found in the sitewide search (results from most popular and recent do work tho):


In gallery the feature simply displays the same as most popular, it does not sort out works that are older (all these are posted in June, and it's August now):


Any console errors or output from that? It seems to be working okay here:


I'm wondering what might be causing it... possibly something to do with the blacklist, or content ratings or something?

+1

"GET https://beta.furrynetwork.com/api/search/artwork/popular [HTTP/1.1 500 Internal Server Error 1756ms]"

I'm on Iceweasel, although the same bug appears also with my tablet on android chrome browser.


I went to remove all tags from the content settings (blacklist and faves), and success - the search works now!

But... Almost none of the results contain tags I had blacklisted. I played around with adding tags back and taking them out and it seems the search breaks (gives no results) if there is more than 22 tags in the blacklist (they don't have to be any sensible tags either, any nonsensible ones will do)


However, the search is still completely broken even when it gives results:

1. Both filters give out the exact same results.

2. All drawings the search gives are posted on August 18 2015 (they appear to be somewhat the same images you have in your screenshot)

3. After scrolling for a moment (assuming when it doesn't find more pics posted in the date I mentioned) the search continues with the normal all-time-popular section:



Seeing the exact same thing. https://beta.furrynetwork.com/api/search/artwork/popular?&time=lastWeek is returning a 500 error. The effected sorts work when logged out and it so happens I have exactly 22 items on my black list, So removing 1 item fixes the issue for me as well.

Fixed

Neotheta, I know that we've had some annoying bugs, especially with the popular sorts. These should now be fixed. Could you let us know if there are any additional issues that you're finding?


I appreciate your help!